Garantie & retourneren

Siddarth Imports

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 7 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen terugsturen. Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Stuur een e-mail naar info@siddharthimports.nl onder vermelding van het bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending. Zorg dat je je retourzending binnen 7 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt.
  • Voeg een papier toe met daarop je naam, adres en bankrekeningnummer.
  • De artikelen dienen in originele staat teruggestuurd te worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. 
  • De kosten voor het terugsturen zijn gratis. Na ontvangst van het product storten wij het restitutiebedrag binnen 7 werkdagen op uw rekening.
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen. 

Let op: Is jouw artikel beschadigd of incompleet geleverd? Neem dan eerst even contact op met onze klantenservice. Zij lossen dit graag netjes voor je op. Contact opnemen kan door te mailen naar info@siddharthimports.nl of bellen naar: +316 4126 0198

Winkelwagen
Geverifieerd door MonsterInsights